Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sofrito
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite
- 600 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortada en trozos
Salsa
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 200 g de jitomate, cortado en cuartos
- 10 g de aceite
- 1 chile pasilla, sin rabo
- 1 chile morita, sin rabo
- 150 g de huitlacoche, fresco o cocido
- 300 g de frijoles negros cocidos, caseros
- 1000 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 2 pizcas de orégano, y un poco más para servir
- 400 g de maíz pozolero, precocido
Montaje
- rábano, picado
- lechuga romana, picada
- limón verde, en cuartos
- tostadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 559 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1sa
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Caldo Campesino
40 dk
Nopales al guajillo TM6
35 dk
Pollo con mole verde
1sa
Pollo con mole de San Fernando
45 Min
Picadillo con rajas
25 dk
Adobo con carne
50min
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Caldo de nopales con chile morita
30 dk
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Pozole Rojo
1h 30min