Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de chalotas
- 150 g de bulbo de hinojo en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l) desmenuzada
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 350 g de lomo de salmón fresco sin piel (en dados de aprox. 3 cm)
- 30 de mantequilla
- 1 cucharada de eneldo fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2605 kJ / 618 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de espinacas y gambas
25min
Tallarines al salmón con vodka
20min
Risotto de guisantes y jamón
30min
Pasta con salmón y espinacas
30min
Risotto con salmón ahumado
20min
Risotto de bacalao y guisantes con menta
35min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Risotto al curry con leche de coco
30min
Risotto de gambones y calabacín
25min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1h
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Risotto con calabacín y langostinos
55min