Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Paprika, in Streifen (ca. 1 cm)
- 1 Zucchini, klein, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 150 g Erbsen, frisch oder TK
- 150 g Champignons, in Scheiben (ca. 5 mm)
- 120 g Feta, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Möhre, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 800 g Wasser
- 500 g passierte Tomaten, konserviert
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g Nudeln (Garzeit ca. 12-13 Minuten)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2279 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 11.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Spinat-Nudeln
35 min
Tomaten-Paprika-Reis mit Sommergemüse und Feta
45min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 godz.
Paprika-Zucchini-Pasta
30 min
Tomatennudeln mit Spinat
35 min
Gnocchi mit mediterranem Gemüse
35 min
Gemüsenudeln mit grünem Pfeffer
30 min
Möhren-Spinat-Pasta
35 min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1sa 10 dk
Ratatouille-Pasta
40min
Kartoffel-Ratatouille
1 godz.
Buntes Gemüse mit Schafskäse und Tomatenreis
40min