Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa para tempura al jengibre
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 150 g de salsa de soja
- 50 g de mirin
- 10 g de vinagre de arroz
-
50
g de caldo de pescado
of 50 g de agua - 1 pellizco de chile seco desmenuzado
Tempura de algas wakame
- 10 - 15 g de alga wakame deshidratada
- 500 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo para el baño María frío
- 120 g de harina de trigo
- 35 g de maicena
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1265 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rodaballo con ajoverde, puré de trompetas de la muerte y espuma de mar
1 godz.
Napa Kimchi
86h
Pasta de curry verde
30min
Curry verde tailandés de pollo (Kaeng khiao waan) - Tailandia
45min
Berenjenas con salsa de miso
1 godz.
Pato a las cinco especias con champiñones, verduras orientales y arroz
1h 5min
Negroni
5 min
Sopa thai de pollo
30min
Rollitos vietnamitas de gambas y cerdo (Nems) - Vietnam
45min
Crêpes de cerdo y langostinos (Bánh xèo) - Vietnam
1 godz. 30 min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Helado de anko
10ωρ. 10 λεπτ.