Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa para tempura al jengibre
- 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
- 150 g de salsa de soja
- 50 g de mirin
- 10 g de vinagre de arroz
-
50
g de caldo de pescado
of 50 g de agua - 1 pellizco de chile seco desmenuzado
Tempura de algas wakame
- 10 - 15 g de alga wakame deshidratada
- 500 g de aceite para freír
- 12 cubitos de hielo para el baño María frío
- 120 g de harina de trigo
- 35 g de maicena
- 1 yema de huevo
- 200 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de levadura química en polvo
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1265 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Fideos de cristal con verduras y carne (Japchae) - Corea
2 Std. 30 Min
Gunkan-maki de salmón
1 Std.
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1 Std. 20 Min
Thieboudienne de pescado (Senegal)
50 Min
Soufflé al Grand Marnier®
1 Std.
Ensalada de fideos soba - Japón
45 Min
Tostas de pan esenio de 3 sabores
72h
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11 godz.
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 Std. 20 Min
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1 Std. 30 Min
Crêpes Suzette
1 Std. 30 Min