Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1490.7 mg
Alternatieve recepten
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Alcachofas al limón
40 min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Chocolate & kumquats
40 min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Manzana en conserva con especias
45 min
Cebollitas en aceite
1h 10 min
Conserva de tomates cherry
1h 30min
Calabacín encurtido en aceite
3h 20 min
Setas en aceite
1 Std. 40 Min
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3 godz. 50 min
Picada de ajo y perejil
5min