Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1490.7 mg
Alternatieve recepten
Helado de leche merengada con gató mallorquín
1sa
Mermelada de tomate
50min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Turrón a la piedra
2sa 30 dk
Bacalao con ajetes y pilpil
25 dk
Alcachofas al limón
40 dk
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3sa 50 dk
Mermelada de verano
55min
Conserva de tomates cherry
1h 30min
Calabacín encurtido en aceite
3sa 20 dk
Confitura navideña de naranja
35 dk
Alcachofas a la romana
50min