Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 250 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- 10 - 12 corazones de alcachofa frescos (de aprox. 50 g c/u)
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 2 hojas de laurel secas desmenuzadas
- 3 pellizcos de perejil seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 10 granos de pimienta negra
- 80 g de aceite de oliva (y algo más para cubrir)
- agua
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1490.7 mg
Alternatieve recepten
Alcachofas a la romana
50 Min
Sardinas en escabeche
48h 25min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas al limón
40 Min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Conserva de calabacín picante con tomate
1hod. 40min
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3 Std. 50 Min
Conserva de tomates cherry
1 Std. 30 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1 Std. 30 Min
Habas tiernas rehogadas
30 Min