Compatibele versies
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nems
- 1 lata de confit de pato (peso neto 600 g)
- 10 g de raíz de jengibre fresca pelada
- 150 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 hojas de pasta brick (1 paquete)
Salsa
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 30 g de vino blanco
- 30 g de agua
- 1 cucharadita de maicena (5 g)
- 20 hojas de cogollos de Tudela
- 4 - 6 ramitas de menta fresca (solo las hojas) (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8.75 g
- Koolhydraten
- 7.51 g
- Vetten
- 3.85 g
- Vezels
- 0.21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48j
Texturas de gin-tonic
10 Std. 40 Min
Tiradito de lubina
15min
Mantequilla Café de París
10 min
Magret de pato con salsa de granada
45min
Tartar de buey
10 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2h 15min
Terrinas de foie trufado
74h
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Steak tartare
30min