Compatibele versies
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nems
- 1 lata de confit de pato (peso neto 600 g)
- 10 g de raíz de jengibre fresca pelada
- 150 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 10 hojas de pasta brick (1 paquete)
Salsa
- 50 g de salsa de soja
- 30 g de mermelada de higos
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 30 g de vino blanco
- 30 g de agua
- 1 cucharadita de maicena (5 g)
- 20 hojas de cogollos de Tudela
- 4 - 6 ramitas de menta fresca (solo las hojas) (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8.75 g
- Koolhydraten
- 7.51 g
- Vetten
- 3.85 g
- Vezels
- 0.21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vinagreta de mostaza y eneldo
5min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Cebollas fermentadas
96 godz.
Magret de pato con salsa de granada
45min
Tagliatelle de cacao con gorgonzola, pera y nueces
1h 30min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Terrinas de foie trufado
74 Std.
Curry indio de rape
30min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Crema thai de langostinos y coco
30min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min