Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1717 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.17 g
- Koolhydraten
- 2.75 g
- Vetten
- 40.33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Cebollitas en aceite
1h 10min
Chutney de fresas
24h
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50min
Foie de pato
33 Std.
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Claras montadas
5 min
Crema de boletus
1h 35min