Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de pato crudo fresco (500-600 g) frío
- ½ trufa negra fresca (aprox. 10 g)
- 2 cucharaditas de armañac
- 2 cucharaditas de vino dulce
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharaditas de pimientas variadas recién molidas
- 800 g de agua
- 300 g de cubitos de hielo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1717 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 9.17 g
- Koolhydraten
- 2.75 g
- Vetten
- 40.33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Foie de pato
33 Std.
Foie gras (al vacío)
72h
Paté en croûte
10 Std.
Aceite de albahaca
20 Min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 Std. 15 Min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3 Std.
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min