Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guarnición
- 120 g de rábano, en trozos
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 chile manzano, sin semillas, ni venas y en trozos
- 250 g de jugo de naranja
Frijol con puerco
- 180 g de cebolla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 580 g de frijoles negros cocidos y escurridos, reserve el caldo de cocción (aprox. 540 g)
- 120 g de puré de tomate
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de concentrado de caldo de pollo
- 6 hojas de epazote
- 250 g de arroz
- 740 g de carne de cerdo limpia, en cubos de 3 cm
- 20 g de cilantro, hojas picadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3889 kJ / 926 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Picadillo con rajas
25 min
Arroz a la mexicana
50 Min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 godz.
Picadillo
25 min
Jugo de carne al chipotle
55min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Aporreadillo guerrerense
30 min
Frijoles charros
25 min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min
Entomatado de cerdo
1 godz.