Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g sera provolone, podwędzanego, pokrojonego na kawałki
- 50 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
-
100
g szynki tyrolskiej, wędzonej, pokrojonej na kawałki
of 100 g boczku parzonego, wędzonego, pokrojonego na kawałki - 350 g ryżu do risotto
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 700 g rosołu, mięsnego, gorącego
- 1 szczypta szafranu
- ½ łyżeczki soli
- 30 g masła
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1886.6 kJ / 450.9 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 48.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 955.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pomarańczowe
45 min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50 Min
Risotto po mediolańsku
30 min
Risotto z cukinii
45 min
Kremowe risotto z kurczakiem i czosnkiem
35 min
Risotto z parmezanem
30 min
Risotto z boczkiem i cukinią
40 Min
Risotto z łososiem i bulwą kopru włoskiego
35 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35 min
Risotto z boczkiem i pieczarkami
40 Min
Risotto z grzybami
1 godz. 5 min