Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g wody
- 20 g oleju
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 200 g sera ementaler, tartego (patrz wskazówka)
- 2 cebule, duże, pokrojone w cienkie plastry
- ½ płaskiej łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka oregano, suszonego
- oliwa z oliwek, do skropienia (10-15 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1522.4 kJ / 363.9 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 415.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1 Std. 35 Min
Pizza sycylijska
2h 5 min
Pizza z szynką parmeńską i rukolą
40 Min
Pizza bianco ze szpinakiem
1 Std. 10 Min
Szybka pizza z tuńczykiem i karczochami
50 Min
Pizza ze szpinakiem i owczym serem
50 Min
Pizza na żytnio-pszennym cieście z sosem pomidorowo-paprykowym
1hod. 40min
Pizza z klopsikami w pikantnym sosie
3 Std. 50 Min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 Std. 50 Min
Kołaczyki z bryndzą
1hod. 40min
Pikantna pizza
1 Std. 30 Min
Pizza bianca z długodojrzewającą szynką i pomidorkami
1 Std. 30 Min