Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek
- 150 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 70 g mlecznej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 4 jajka
- 100 g cukru
- 50 g mąki pszennej
- 700 g wody
- lody waniliowe, ilość do podania
-
purée owocowe, z owoców jagodowych, ilość do podania
of owoce jagodowe, świeże, ilość do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 359 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant czekoladowy
35 min
Suflety pomarańczowo-czekoladowe
45 min
Mus czekoladowy
3óra 20p
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2h
Mini ciasta waniliowe z dżemem malinowym z Varomy
1 Std.
Crémeux czekoladowe
3h 15min
Fondant czekoladowy
50 min
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3 Std.
Suflety z owocami leśnymi
50 min
Serniczki pistacjowe z mango
2hod. 30min
Karmelowe fondant
15min
Zapiekane banany w czekoladzie pod kokosanką
40 min