Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 70 g cukru
- 350 - 400 g mąki pszennej
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 3 żółtka
Nadzienie z borówek
- 1 żółtko
- 1 łyżka śmietany, min. 30% tłuszczu
- 30 g masła
- 20 g cukru trzcinowego, plus dodatkowa ilość do posypania
- 500 g borówek amerykańskich
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 2136.3 kJ / 510.3 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 12.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Szybkie ciasto ze śliwkami
1h 10min
Tarta budyniowa
1 godz. 15 min
Tarta z rabarbarem i bezą
2h 20min
Tarta z kurkami, porem i serem camembert
1h
Rabarbarowe ślimaczki
2h
Maślankowiec ze śliwkami
1 godz. 15 min
Jabłka pod kruszonką
55 min
Rabarbar pod kruszonką
55 min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3 godz. 10 min
Czereśniowa galette
1 godz. 25 min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 Min
Eton Mess z rabarbarem
2 godz. 5 min