Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym

Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym

4.4 68 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
6 porcji

Ingrediënten

Panna cotta
  • 100 g cukru
  • ½ laski wanilii pokrojonej na kawałki
  • 200 g orzechów nerkowca
  • 2 czubate łyżeczki agar-agar (5 g)
  • 15 g oleju słonecznikowego
  • 500 g wody
Sos malinowy
  • 40 g cukru
  • 300 g malin, mrożonych uprzednio rozmrożonych, wraz z sokiem
  • 40 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porcję

Natrium 8.2 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 1362.3 kJ / 325.6 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 39.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...