Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masło ziołowe
- 60 g masła
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1 łyżka koperku, świeżego, tylko liście
- 1 łyżka rozmarynu, świeżego, tylko liście
- 1 łyżka szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 1 - 2 szczypty soli
Podpłomyki
- 350 g jogurtu naturalnego
- 350 g mąki chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i wałka
- 1 płaska łyżka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka soli
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Żytnie podpłomyki
2 Std. 10 Min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Podpłomyk cztery sery
55min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1h 40min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 Std. 35 Min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1h 10min
Focaccia z cebulą
2h 20min
Proziaki z masłem czosnkowym
25min
Focaccia z ziemniakami, boczkiem i rozmarynem
2 godz. 50 min