Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 żółtka, w temp. pokojowej
- 300 g mleka, w temp. pokojowej
- 50 g cukru
- ½ laski wanilii
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 582.8 kJ / 139.3 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 38.9 mg
Alternatieve recepten
Mus z owoców jagodowych
4 Std. 40 Min
Karmelowy budyń
1 godz.
Mleczna pianka
3h 10min
Sos holenderski – 500 ml
15 min
Krem cytrynowy (lemon curd) – 1300 g
20min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1 Std. 40 Min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Sos berneński
15 min
Krem karmelowy (dulce de leche)
1 godz. 15 min
Mus czekoladowy
3h 20min
Sos holenderski
15 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min