Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 30 g de azúcar
- 40 g de manteca de cerdo
- 80 g de Marsala seco
- 1 pellizco de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Relleno
- 150 g de azúcar
- 3 - 4 tiras de piel de naranja
- 500 g de queso ricota
- 100 g de pepitas de chocolate negro
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 5.18 g
- Koolhydraten
- 25.28 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons de chocolate
2 Std. 30 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 godz. 10 min
Crema de ahumados con sombrero de hojaldre
50 Min
Soufflé de vieira y manchego curado para dos
35 Min
Texturas de gin-tonic
10 godz. 40 min
Cannoli de queso y caramelo TM6
2h
Macarons de chocolate con foie
3h
Cuernos de gacela
1 Std. 30 Min
Árbol de choux (Croquembouche)
2h
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Bundt cake de chocolate
2h
Babka de chocolate
3h