Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
¼
de cucharadita de hartshorn
of ¼ de cucharadita de polvo de hornear - 1 cucharada de leche entera (para diluir el hartshorn)
- 2 huevos a temperatura ambiente
- ¼ de cucharadita de sal
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
½
cucharadita de licor de anís
of ½ cucharadita de vainilla líquida - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (optioneel)
- 1 cucharada de anís en grano
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 409 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Polvorones
25 Std. 30 Min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Macarons
2 Std. 30 Min
Cubiletes (Asturias)
1h 50 min
Magdalenas de grosellas y almendras
35 Min
Pizza abeto
3 Std. 50 Min
Macarons de helado de coco
2u. 20min
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Árbol de choux (Croquembouche)
2h
Bundt cake de especias
2h
Pastas de té rellenas de mermelada
50 Min