Gelatina al vino rosso e mirtilli

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 vasetti

Ingrediënten

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 0 g
Calorieën 205 kJ / 49 kcal
Vetten 0 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...