Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di vino rosso corposo
- 250 g di succo di mirtilli
- 1 bustina di gelificante 2:1
- 350 g di zucchero
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 205 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmellata di pomodori verdi
25h 10min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30 min
Chutney di zucca
1h 10min
Composta di fragole e semi di chia (senza zuccheri aggiunti)
1h 40min
Confettura di ananas e pepe rosa
55min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3h 15min
Maionese
10min
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Primosale
4h 45min
Ciliegie sotto spirito
1440 godz. 35 min
Composta di frutti di bosco con stevia (a ridotto contenuto di zuccheri)
1u. 20min
Confettura di ciliegie
1h 30 min