Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gressinos
- 50 g azeite
- 150 g água
- 20 gotas de Tabasco®
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
Dip
- 50 g cebola roxa
- 1 dente de alho
- 100 g tomate cortado em pedaços
- 400 g abacate cortado em pedaços
- 20 g Tabasco®
- 2 limas (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 5 g coentros
- 2 c. sopa de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 41 g
Alternatieve recepten
Pão de alho com guacamole
25min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
50 min
Pasta de caril verde
25min
Demo piza & sopa de tomate
2 godz.
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 godz. 10 min
Pesto de rúcula e noz
5 min
Bolachas de noz, azeitona e parmesão
50 min
Pão enrolado com pesto
1hod. 40min
Pão norueguês
55min
Chapatti
1 godz. 30 min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30min