Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La macération des pruneaux (la veille)
- 500 g de pruneaux dénoyautés
- 400 g d'eau
- 1 sachet de thé à la vanille
- 1 pincée de cannelle en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de rhum blanc (optioneel)
La pâte feuilletée et la préparation aux pruneaux (le jour même)
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre doux, préalablement congelé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 75 g d'eau, très froide
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1759 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pommes farcies aux fruits secs
1ωρ.
Amandine à la cerise
2 Std.
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Carré feuilleté aux champignons
1 godz. 45 min
Tarte aux pommes bouquet de roses
4h 30min
Tarte aux pommes
1ωρ.
Tarte magique aux fraises
1ωρ. 30 λεπτ.
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
1ωρ.
Gâteau aux clémentines
3h 15min
Confiture fruits rouges-prosecco
35min
Tartelette fine aux pommes et mendiants
45min
Tartelettes aux pêches et à lavande
40 Min