Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 260 g de harina
- 130 g de mantequilla, sin sal
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ cucharadita de sal fina
- 1 cucharada de agua
- frijol negro seco, crudo, para poner peso sobre la masa
Salsa bechamel
- 10 g de harina
- 10 g de mantequilla sin sal
- 150 g de leche
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- ¼ cucharadita de sal fina
Salsa de jitomate
- 2 dientes de ajo
- 60 g de cebolla
- 20 g de aceite de oliva
- 385 g de jitomate guaje, en cuartos
- 1 cucharadita de sal fina
- 20 g de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 rama de albahaca, sólo las hojas
Relleno
- 300 g de calabacita, en láminas
- 300 g de zanahoria, pelada y en láminas
- 300 g de berenjena, en láminas
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1441 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con tomate y mozzarella
25min
Polenta
1 Std.
Brioche relleno de cerdo, acelgas, hinojo y queso
5 Std.
Pasta fresca de jitomate
Geen beoordelingen
Pasta fresca básica
25min
Pop-tarts de canela caseras
2h
Mermelada de chalote
30 Min
Scones de especias
30 Min
Salsa pomodoro
40 Min
Chop suey vegetariano
30 Min
Masa para pasta fresca
1 Std.
Tapenade de aceitunas negras
5min