Risoto de açafrão e mexilhão

Risoto de açafrão e mexilhão

4.6 40 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão
    50 g
  • caldo de legumes caseiro
    700 g
    700 g água, e 1 cubo de caldo de legumes
  • mexilhão limpo
    1000 g
  • cebola
    100 g
  • açafrão-da-índia
    1 c. chá de
  • manteiga
    60 g
  • concentrado de tomate
    15 g
  • vinho branco
    100 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • Aneto q.b. p/ servir

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 41 g
Calorieën 0 kJ / 673 kcal
Vetten 23 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...