Risoto de açafrão e mexilhão
TM31 TM5 TM6

Risoto de açafrão e mexilhão

4.6 (35 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g queijo parmesão
  • 700 g caldo de legumes caseiro
    of 700 g água e 1 cubo de caldo de legumes
  • 1000 g mexilhão limpo
  • 100 g cebola
  • 1 c. chá de açafrão-da-índia
  • 60 g manteiga
  • 15 g concentrado de tomate
  • 100 g vinho branco
  • 320 g arroz p/ risoto
  • Aneto q.b. p/ servir

Voeding
per 1 dose
Calorieën
0 kJ / 673 kcal
Eiwitten
41 g
Koolhydraten
70 g
Vetten
23 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten