Dip de alcachofa y portobello

Dip de alcachofa y portobello

4.8 50 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porciones

Ingrediënten

  • 1 pan campesino mediano
  • 110 g de queso parmesano
  • 150 g de queso Gruyère
  • 1 diente de ajo
  • 3 ramas de perejil sólo las hojas
  • 230 g corazones de alcachofa
  • 90 g de hongos portobello, frescos sin tallo
  • 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 180 g de queso crema
  • 30 g de mantequilla

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 66 g
Calorieën 7207 kJ / 1716 kcal
Vetten 131 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 74 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...