Dip de alcachofa y portobello
TM31 TM5 TM6

Dip de alcachofa y portobello

4.9 (44 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 pan campesino, mediano
  • 110 g de queso parmesano
  • 150 g de queso Gruyère
  • 1 diente de ajo
  • 3 ramas de perejil, sólo las hojas
  • 230 g corazones de alcachofa
  • 90 g de hongos portobello, frescos, sin tallo
  • 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 180 g de queso crema
  • 30 g de mantequilla

Voeding
per 1 porción
Calorieën
7207 kJ / 1716 kcal
Eiwitten
66 g
Koolhydraten
74 g
Vetten
131 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten