Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto rouge
- 2 gousses d'ail
- 50 g de tomates séchées à l'huile
- 100 g d'amandes émondées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de coulis de tomates
- 1 c. à soupe de basilic déshydraté
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
La cuisson des pâtes
- 1200 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée d'herbes de Provence déshydratées
- 300 g de pâtes sèches, type farfalle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Macaroni aux tomates, olives et piment
25 Min
Salade de pâtes au thon et aux olives
25 Min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade de pâtes au pesto de poivron
30 Min
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Rigatoni et pesto de mâche
20min
Salade de pâtes italienne
35min
Penne au pesto et jambon cru
15 min
Salade de pâtes, carottes, crumble et chèvre
25 Min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50min
Salade de farfalle à la grecque
25 Min