Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pesto rouge
- 2 gousses d'ail
- 50 g de tomates séchées à l'huile
- 100 g d'amandes émondées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de coulis de tomates
- 1 c. à soupe de basilic déshydraté
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
La cuisson des pâtes
- 1200 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée d'herbes de Provence déshydratées
- 300 g de pâtes sèches, type farfalle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Pipe rigate gratinés
1h
Pâtes à la sauce tomate et au chorizo
25min
Pesto-tomates confites
15min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35min
Pâtes au thon
30min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Tartines gratinées de feta à la tomate
1h
Salade de l'île de Ré
35min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30min
Salade de pâtes au chorizo
35min
Salade de pâtes italienne
35min
Salade de pâtes au pesto de poivron
30min