Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base di brisèe
- 125 g di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 25 g di acqua
- 2 tuorli
Crema pasticcera da forno
- 2 uova
- 2 tuorli
- 200 g di zucchero
- 80 g di amido di mais (maizena)
- 75 g di latte
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di burro a pezzi piccoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scones
30 min
Gratin dauphinois
50 min
Bubble tea
1 godz. 20 min
Condimento francese cremoso
Geen beoordelingen
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Galette des rois al burro
1 godz. 30 min
Torta ripiena di anatra, albicocche e pinoli
1 godz. 20 min
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Geen beoordelingen
Pecan pie
2h 30min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Salsa tartara
10min
Apple pie
1 godz. 20 min