Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1 arancia solo, la scorza grattugiata
- 50 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di latte intero
- 500 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 5 g di sale
- 200 g di burro morbido
- granella di zucchero q.b. per guarnire
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi) ben fredda
- 80 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di Alchermes
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1.7 kJ / 411.7 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 147.1 g
- Natrium
- 220 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta Palpiton
1 Std. 30 Min
Budino al semolino e uvetta
1 Std. 30 Min
Tzatziki (senza lattosio)
12 godz. 20 min
Budino al caffè
4 godz. 15 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Tarte tatin
2 godz. 30 min
Mini bonet
2 Std.
Semolino dolce
1 Std.
Budino al caramello
3 godz. 20 min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2 Std.