Compatibele versies
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panacotta
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 2 g di agar agar
- 300 g di fondo di pesce di astice già pronta
- 1 pizzico di paprika dolce
Terminare la preparazione
- ½ mela Granny Smith, sbucciata e a dadini piccoli (1 cm)
-
100
g di polpa di granchio (delle chele)
of 100 g di polpa di granchio - 15 g di rucola, lavata ed asciugata
- 2 cucchiaini di glassa di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 645 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
2h 25min
Salsa olandese
30min
Paté di olive
10 Min
Panna cotta
6h 30min
Chantilly ai chiodi di garofano
20min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Burro all'arancia
3 godz. 30 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25 min.
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min.
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3h
Crema chantilly
35min