Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio

Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Panacotta
  • 100 g di panna (35% di grassi)
  • 2 g di agar agar
  • 300 g di fondo di pesce di astice già pronta
  • 1 pizzico di paprika dolce
Terminare la preparazione
  • ½ mela Granny Smith sbucciata e a dadini piccoli (1 cm)
  • 100 g di polpa di granchio (delle chele)
    100 g di polpa di granchio
  • 15 g di rucola lavata ed asciugata
  • 2 cucchiaini di glassa di aceto balsamico
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 5.2 g
Calorieën 645 kJ / 155 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 11.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...