Compatibele versies
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panacotta
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 2 g di agar agar
- 300 g di fondo di pesce di astice già pronta
- 1 pizzico di paprika dolce
Terminare la preparazione
- ½ mela Granny Smith, sbucciata e a dadini piccoli (1 cm)
-
100
g di polpa di granchio (delle chele)
of 100 g di polpa di granchio - 15 g di rucola, lavata ed asciugata
- 2 cucchiaini di glassa di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 645 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Fideuá con carne
40 Min
Menù: Zuppa fredda di melone; Crostini con pesce spada; Macedonia con mousse allo yogurt (Bimby Friend)
4h
Terrina di maiale e pollo al foie gras con chutney di fichi al Porto
10h 30min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 Std. 30 Min
Burro mediterraneo
5h 20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3 Std.
Crema di formaggio all'aneto
10 min
Sformatini di gamberi e verdure
35 min
Cocktail ligure
10 min
Burro alle acciughe
4h 20min
Chutney di zucca
1 Std. 10 Min