Compatibele versies
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panacotta
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 2 g di agar agar
- 300 g di fondo di pesce di astice già pronta
- 1 pizzico di paprika dolce
Terminare la preparazione
- ½ mela Granny Smith, sbucciata e a dadini piccoli (1 cm)
-
100
g di polpa di granchio (delle chele)
of 100 g di polpa di granchio - 15 g di rucola, lavata ed asciugata
- 2 cucchiaini di glassa di aceto balsamico
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 645 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Café de Paris
30min
Monte bianco
1h
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 godz. 30 min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10min
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Bhaji alle cipolle
35min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Gelato alle castagne
10 godz. 30 min