Compatibele versies
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
of 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
of 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Salsa all'arancia
25 Min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Monte bianco
1h 5min
Polpettine gufetti ai formaggi e pretzel
Geen beoordelingen
Frappè lamponi e tofu (vegan)
15min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2h 30min
Vol-au-vent leggeri
2h 30min
Crumble al pane speziato, cocco e banana
1h
Burro alle acciughe
4h 20min
Salsa olandese (TM6)
15min