Compatibele versies
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Composta di fichi e mele
- 140 g di fichi secchi morbidi
- 200 g di mele Granny Smith, sbucciate e a pezzi (1 cm)
- 15 g di zucchero di canna
-
25
g di vino Porto
of 25 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 pizzico di cannella in polvere
Pannacotta al foie gras
-
50
g di vino Porto
of 50 g di vino bianco liquoroso dolce (tipo Malvasia) - 1 bacca di anice stellato
- 150 g di fegato d'anatra (foie gras) fresco a pezzi (1 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 2 fogli di gelatina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1298 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Salsa al gianduia
15min
Cocktail ligure
10 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Senape al dragoncello
Geen beoordelingen
Pavlova con pere all'arancio
Geen beoordelingen
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Éclair di primavera alla verbena
Geen beoordelingen
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Vodka daiquiri alle more e mirtilli
15min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20 min