Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi grossi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di carne di maiale, scaloppine a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 3 cucchiaini di salsa di soia
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e spezzettati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di funghi secchi "orecchio di Giuda", ammollati in acqua tipiedi per 20 minuti e strizzati
- 20 g di spaghetti di soia (vermicelli)
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di carta di riso
- 50 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1286 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Mai tai
10 Min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1h
Pollo alla Cantonese con verdure
25 menit
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1h 15 min
Chawan mushi
35 Min
Salsa satay
20 Min
Chiocciole raw al cocco
12h 25 phút
Curry di pollo Cape Malay
1h
Harira
40 Min
Polpette speziate e noodles
1sa 10 dk
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2sa