Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi grossi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di carne di maiale, scaloppine a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 3 cucchiaini di salsa di soia
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e spezzettati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di funghi secchi "orecchio di Giuda", ammollati in acqua tipiedi per 20 minuti e strizzati
- 20 g di spaghetti di soia (vermicelli)
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di carta di riso
- 50 g di olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1286 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli 'Shao mai'
2h
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 godz. 40 min
Calulu di pesce
50min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 λεπτ.
Udon con verdure e gamberoni
2 godz. 30 min
Maiale allo zenzero
25min
Involtini primavera vietnamiti
40 λεπτ.
Pollo alla pechinese
55min
Picadillo (pasticcio di carne)
1ωρ.
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1ωρ.
Chutney di zucca
1 godz. 10 min
Tacchino in agrodolce
1 godz. 10 min