Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne d'agnello trita
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1142 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di lenticchie alla turca
1 Std.
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20min
Carbonada
1 Std.
Nems
1 Std.
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 Std. 30 Min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1 Std.
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1小时 20 分钟
Zuppa di pollo con udon e verdure
1 Std. 45 Min
Zuppa harira marocchina
40 Min