Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter, weich, in Stücken etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Äpfel, geschält, geviertelt
- 2 EL Rosinen
- 2 EL brauner Zucker
- ½ TL Zimt, gemahlen
- 1 TL Zitronensaft
- 2 TL Rum (optioneel)
- 100 g Butter
- 100 g Staubzucker
- 2 Eier (Größe M)
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 1 Prise Salz
- 170 g Dinkelmehl
- ½ TL Backpulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1559 kJ / 372 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Müslizopf
1h 45min
Kuchen im Glas
40min
Himmlischer Schokogugelhupf
1 godz. 30 min
Apfel-Nuss-Brot
1h 25min
Amaretto-Tassenkuchen (Resteverwertung von Eiklar)
55 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20min
Speck-Apfel-Quiche
2 godz.
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50min
Apfel-Heidelbeer-Sauce
25min
Kürbis-Orangen-Cupcakes
1h 20min
Prosecco-Waffeln mit Granatapfelsahne
30min
Flinke Eierlikör-Muffins
30min