Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 400 g Haselnüsse
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 170 g Zucker
- 2 TL Backpulver
- 40 g Mandellikör, z.B. Amaretto
Belag
- 750 g Schmand
- 3 Päckchen Vanillezucker oder 3 EL selbstgemachter Vanillezucker
- 1 Päckchen gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (à 30 g)
- 3 Mangos, reif (à 200 g), geschält, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2963 kJ / 706 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 56 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1h 30min
Aprikosen-Frischkäse-Kuchen
4 godz.
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4 Std. 30 Min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 godz. 35 min
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4 Std. 30 Min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 godz.
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1h 30min