醋溜鱸魚

醋溜鱸魚

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)
    350 - 400 克
  • 切絲
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切絲
    15 克
  • 切絲
    30 克
  • 500 克
  • 1 茶匙
  • 冰糖粉
    1 大匙
  • 烏醋
    5 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18 g
Calorieën 437 kJ / 104 kcal
Vetten 0.1 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 7.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...