Apparaten en accessoires
醋溜鱸魚
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)350 - 400 克
-
薑 切絲30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲15 克
-
蔥 切絲30 克
-
水500 克
-
鹽1 茶匙
-
冰糖粉1 大匙
-
烏醋5 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18 g
Calorieën
437 kJ /
104 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
7.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
閤家團圓年菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan