Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-Dried Tomato Pesto
- 70 g olive oil
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 160 g pine nuts
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained
Chicken Involtini
- 70 g mozzarella cheese, cut in pieces (4 cm)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 medium eggs
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 70 g breadcrumbs
- 15 chicken breast fillets
- 30 fresh spinach leaves, large stalks removed
Sauce
- 1 garlic clove
- 75 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 650 - 700 g tomato passata
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2950 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 47.1 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled Pork and Cider Rolls
1 Std.
Basque Chicken
1h 10 phút
Beef Stroganoff
1 Std.
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Chicken Pizzaiola
50min