Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 150 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 25 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates entières pelées au jus, en conserve
- 1 c. à café de sucre en poudre
-
1
cube de bouillon de légumes
of 1 c. à café bombée de fond de légumes - 100 g d'eau
- 1 c. à soupe d'assaisonnement à l'italienne (voir "Conseil(s)")
- 1000 g de gnocchi de pomme de terre, surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Chèvre-poivron
15min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 Min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35 Min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Pâtes vertes au curry de lentilles
25 Min
Nids de spaghetti
1 Std.
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Pesto-tomates confites
15min
Penne des montagnes et des plaines
35 Min