Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g água
- 50 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de bicarbonato de sódio
Cobertura
- 80 g azeite
- 2 dentes de alho
- ½ limão, só a raspa
- 10 pés de hortelã, só as folhas
- 300 g ervilhas descongeladas
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g queijo mascarpone
- 150 g presunto fatiado
- 4 ovos
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 1038 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Salada de quinoa, curgete e feijão-frade
35 Min
Azevias no forno com puré de aipo
1 Std.
Sorvete de fruta
10min
Piza de espinafres e funcho
1hod. 40min
Piza de alho assado com brócolos e mozarela
1 Std. 25 Min
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Geen beoordelingen
Piza de restos
4ωρ. 40 λεπτ.
Almôndegas de beringela
1 Std.
Bolachas de gengibre e creme de chocolate
1hod. 20min
Sorvete de melancia e hortelã light
8ωρ.
Pudim de chocolate
20min
Salada de quinoa e grão com molho de mostarda
30 Min