Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preparação da massa
- 150 g manteiga bem fria, cortada em cubos
- 200 g farinha
- 40 g água gelada
- 1 c. chá de sal
Preparação do recheio
- 5 g salsa
- 50 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 30 g manteiga
- 350 g alho-francês cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 3 ovos
- 200 g natas
- 100 g queijo-creme
- Noz-moscada q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 3786.9 kJ / 905.1 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 70.6 g
- Verzadigd vet
- 42.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1437.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couve-flor gratinada
50 Min
Muffins de espinafres e feta
30min
Quiche Lorraine
45 Min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 min
Bolinhos de batata e espinafres
1 Std.
Soufflé de cenoura e salsa
1h 20min
Técnica Chapéus de bruxa
Keine Bewertungen
Quiche de batata e espinafres
1 Std.
Telhas de sementes e molho wasabi
1h 25min
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
11 Std. 50 Min
Tarte de cebola e azeitona
50 Min
Gratinado de alho-francês, curgete e brócolos
1 Std.