Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 50 g toucinho cortado em cubos pequenos
- 10 g massa de pimentão
- 3 - 5 pés de poejo, só as folhas
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1200 g água
- 50 g vinagre
- 6 ovos
- 300 g pão alentejano de véspera cortado em fatias muito finas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1342.6 kJ / 320.9 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1139.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de coentros
1hod. 20min
Bolo de mel da Madeira
13h
Favas guisadas
50 min
Xarém de sardinha
50 min
Sopa alentejana
30 λεπτ.
Arroz-doce
40 λεπτ.
Carne em vinha de alhos
96 godz.
Sopa do vidreiro
45min
Tomatada com ovos escalfados
55min
Favada
55min
Migas alentejanas com entrecosto
1ωρ. 30 λεπτ.
Açorda alentejana de bacalhau
30 λεπτ.