Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g grãos de espelta
- 550 g água, morna
-
40
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 4 c. chá de fermento biológico seco (16 g) - 2 c. chá de açúcar
- 100 g sementes de girassol
- 1 pitada de pimenta da Jamaica em pó
- ¼ c. chá de sementes de coentro em pó
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Bolo-rei
3h 15 min
Pão saloio
1h 25min
Pão de cinco sementes
1h 50 min
Mistura para pão integral
10 min
Pão da terra
1h 35 min
Mix para pão integral e pão
24h
Pão norueguês
55min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão integral com tomilho-limão
2h 35 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min