Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g lentilha vermelha partida
- 500 g água
- 120 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 400 g berinjelas
- 50 g azeite
- 200 g cebola, cortada em metades
- 3 dentes de alho
- 1 pimentão, verde ou vermelho, cortado em pedaços (aprox. 150 g)
- 400 g tomate pelado, enlatado, incluindo o suco
- 120 g vinho tinto
- 1 c. sopa de orégano seco
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 1 - 2 c. chá de sal, a gosto
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- manteiga, para untar
- 40 g manteiga, mais q.b. para untar
- 500 g leite
- 40 g farinha de trigo
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta com ragu de grão de bico
Geen beoordelingen
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Granola de Castanhas
50 min
Bao de jaca
1 godz. 40 min
Pão de mandioquinha
1h 10min
Frango com quiabo
40 min
Polenta
40 min
Pasta de grão de bico (homus)
40 min
Focaccia com cebola
2h
Brócolis e batatas com molho de queijo azul
45 min
Frango garam masala
50 min
Coleslaw
10min