Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebola, cortada em metades
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 100 g massa curta seca e fina para sopas (ex.: fidelini)
-
250
g tomate, cortado em pedaços
of 250 g tomate pelado enlatado, em pedaços - 50 g extrato de tomate
-
2
c. chá cheia de caldo caseiro, de carne ou legumes
of 2 cubos de caldo (para 0.5 l) - ½ - 1 c. chá de cominho em pó, a gosto (optioneel)
- 800 g água
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 568 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Salpicão de frango com maçã
3hod. 10min
Salpicão de frango
40min
Brigadeiro de colher
20min
Arroz e feijão tradicional
13u. 20min
Creme de milho verde
25min
Pastel de carne
3h 15min
Kibe assado
1h 20 min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Casquinha de siri
40min
Bolinha de mandioca recheada
45min
Escondidinho de carne
1h 15min