Legumes recheados
TM31 TM5 TM6

Legumes recheados

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 2 abobrinhas (130 g cada)
  • 2 berinjelas (400 g cada)
  • 2 cebolas brancas (120 g cada)
  • 500 g água
  • 10 g azeite extravirgem, mais q.b para untar e regar
  • 100 g farinha de rosca
  • 10 folhas de manjericão fresco
  • 1 ovo
  • 20 g leite
  • ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta do reino preta em pó

Voeding
per 1 porção
Calorieën
1018 kJ / 243 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
10 g
Vezels
5.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten