Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 150 g cebola aprox. 1 unidade média
- 2 dentes de alho
- 2 tomates maduros, sem sementes, cortados em pedaços
- 120 g atum enlatado drenado (1 lata)
- 1 ½ c. chá de sal
- 80 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 4 ovos
- 150 g água
- 30 g açúcar demerara
- 200 g farinha de arroz integral
- 60 g fécula de batata
- 50 g polvilho doce
- ½ c. chá de goma xantana
- 10 g fermento químico em pó
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 667.4 kJ / 159.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 416.6 mg
Alternatieve recepten
Pão de linhaça sem glúten
1 godz. 30 min
Bolo de banana sem glúten
1h 20min
Bolo de milho com queijo
1 godz. 30 min
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Chipa
30min
Creme de inhame e ervilha
40min
Canjica
13h 35min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 godz.
Polenta
40min
Pão de batata recheado
1 godz. 25 min
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Coalhada seca
15hod. 10min