Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 150 g cebola aprox. 1 unidade média
- 2 dentes de alho
- 2 tomates maduros, sem sementes, cortados em pedaços
- 120 g atum enlatado drenado (1 lata)
- 1 ½ c. chá de sal
- 80 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 4 ovos
- 150 g água
- 30 g açúcar demerara
- 200 g farinha de arroz integral
- 60 g fécula de batata
- 50 g polvilho doce
- ½ c. chá de goma xantana
- 10 g fermento químico em pó
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 667.4 kJ / 159.5 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 416.6 mg
Alternatieve recepten
Patê de queijo e tomate seco
Geen beoordelingen
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30min
Pão artesanal vegano e sem glúten
Geen beoordelingen
Pão de linhaça sem glúten
1 Std. 30 Min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1u.
Missoshiru
Geen beoordelingen
Molho de alcaparras
Geen beoordelingen
Bolo pão de queijo
45min
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Picadinho
40min
Polenta
40min
Brócolis e batatas com molho de queijo azul
45min