Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 bifes de alcatra, finos (aprox. 15 cm x 8 cm x 1 cm cada)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta do reino em pó
- 1 cenoura pequena, cortada em tiras
- 100 g vagens verdes
- ½ linguiça calabresa defumada, cortada em tiras
- 8 ramos de salsinha fresca
- 8 ramos de alecrim
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1000 g tomates maduros, cortados em pedaços
- 80 g vinho tinto, seco
- 750 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
2
c. chá de caldo de carne em pasta
of 2 c. chá de sal - 300 g arroz
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 2993 kJ / 716 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 39 g
- Natrium
- 399 mg
Alternatieve recepten
Bolo de milho com coco
1 godz. 25 min
Pão de iogurte
1 Std. 20 Min
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Pamonha
1 Std. 40 Min
Canjica
13hod. 35min
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Farofa
30 min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Pão de batata recheado
1 godz. 25 min
Calabresa acebolada
20 min
Escondidinho de carne
1 godz. 15 min