Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cebola, cortada em metades
- 120 g alho-poró, cortado em pedaços
- 40 g azeite extravirgem
- 600 g mix de vegetais (ex.: batata, cenoura, abobrinha, salsão, tomate, folhas de acelga, feijão cozido, abóbora), cortados em pedaços conforme necessário
- 1000 g água
-
2
cubos de cubos de caldo de legumes (para 0.5 l)
of 2 colheres de chá cheias caldo de legumes caseiro - 1 c. chá de sal
- 120 g massa, tipo ditalini, ou massa seca e curta similar
- 6 c. chá de azeite extravirgem
- 6 folhas de manjericão fresco, rasgadas em pedaços (optioneel)
- 6 - 18 c. chá de queijo parmesão, ralado
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Quiche de cebola
1 Std. 10 Min
Arroz com pinhão
Geen beoordelingen
Maionese com ovos aquecidos
10 Min
Cuscuz à paulista
1u. 25min
Repolho roxo agridoce
25min
Goulash de carne com bolinhos de pão
1 Std. 30 Min
Gaspacho
1h 15min
Soufflé rápido de queijo
45 Min
Tiramisù
5h 20 phút
Flan
5j 30 menit