Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa da pizza
- 30 g azeite extravirgem
- 220 g água à temperatura ambiente
-
1
c. chá de açúcar
of 1 c. chá de malte em pó -
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 2 c. chá de fermento biológico seco (8 g) - 400 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura Margherita
- 200 g queijo mozzarella, cortado em pedaços
- 250 g tomate pelado em pedaços, enlatado
- 2 - 3 pitadas de sal, a gosto
- 1 c. sopa de azeite extravirgem
- 10 - 15 folhas de manjericão fresco, rasgadas em pedaços
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Caipirinha três limões
Geen beoordelingen
Pão de chocolate
Geen beoordelingen
Mistura de especiarias para pão de gengibre
Geen beoordelingen
Sorvete de flocos
4 Std. 25 Min
Caramelos
2h
Zabaione
15 Min
Flan
5h 30min
Quiche Lorraine
50 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
45 min
Sopa cremosa de tomate
30 Min
Béchamel
30 Min