Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa da pizza
- 30 g azeite extravirgem
- 220 g água à temperatura ambiente
-
1
c. chá de açúcar
of 1 c. chá de malte em pó -
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 2 c. chá de fermento biológico seco (8 g) - 400 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura Margherita
- 200 g queijo mozzarella, cortado em pedaços
- 250 g tomate pelado em pedaços, enlatado
- 2 - 3 pitadas de sal, a gosto
- 1 c. sopa de azeite extravirgem
- 10 - 15 folhas de manjericão fresco, rasgadas em pedaços
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Pickles de cenoura espiralizada - TM5
Pas d’évaluation
Peru à Wellington com molho de pêssego
Pas d’évaluation
Creme de papaya com licor de cassis
10p
Pão de mandioquinha
1h 10 min
Cocada branca
45 min
Ricota
1h 45min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20 min
Frango com quiabo
40min
Caldo de feijão preto
13u. 5min
Pizza Marguerita
1h 15min
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Mousse de chocolate
3u. 20min