Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de piza
- 220 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco, esfarelado
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 250 g tomate em pedaços
- 2 - 3 pitadas de sal
- 1 c. sopa de azeite
- 10 - 15 folhas de manjericão cortadas em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2544 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2h
Arroz doce
1 Std. 5 Min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30min
Gelado no copo com molho de caramelo e crocante de chocolate
10 Std. 40 Min
Crepes de banana e espinafres com manteiga de amêndoa
45 Min
Mochis com recheio de sésamo
50 Min
Piza paneer tikka
2h
Piza com queijo azul, bacon crocante, pera, mel e noz
3h 35min
Piza Margarita
1 Std. 45 Min
Tarte gelada de café
5 Std.
Barras de granola
1 Std. 10 Min
Pides de 3 queijos (pão turco)
1h 40 min