Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 20 g óleo de colza
- 320 - 350 g carne de vaca s/ osso cozinhada e cortada em pedaços (ver dica)
- 40 - 50 g cenoura cozinhada e cortada em pedaços (ver dica)
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- ¼ - ½ c. chá de manjerona seca
Pierogi
- 250 g água, mais q.b. p/ cozer
- 1 ovo
- 20 g óleo de colza
- 560 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de sal, mais q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de maçã, amêndoa e leite condensado
40min
Café em pó
10 min
Tarte sol
1h 30min
Risoto de presunto Parma com figo
30min
Gelado de chá
10 Std. 25 Min
Cheesecake de abacate com limão
Geen beoordelingen
Creme de camarão e castanha do Pará
Geen beoordelingen
Picadinho
40min
Coração de figo
40min
Sorvete de tomate com vinho do Porto
Geen beoordelingen
Carne moída
35min
Guisado de vitela com pimento e batata
1 godz. 45 min