Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 20 g óleo de colza
- 320 - 350 g carne de vaca s/ osso cozinhada e cortada em pedaços (ver dica)
- 40 - 50 g cenoura cozinhada e cortada em pedaços (ver dica)
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- ¼ - ½ c. chá de manjerona seca
Pierogi
- 250 g água, mais q.b. p/ cozer
- 1 ovo
- 20 g óleo de colza
- 560 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 pitada de sal, mais q.b. p/ temperar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango assado com legumes
1 Std. 10 Min
Espécies de S. Jorge
1h 15min
Waffles de parmesão com presunto e pesto rosso
35min
Stroopwafles com gelado de ameixa
10 Std.
Bolo de arroz com manga vegan
11h
Macarons de sementes de papoila com recheio de framboesa
2h 30min
Massa aerada (podre)
20min
Patê de fígado
25min
Costeletas de borrego com molho cremoso
Geen beoordelingen
Omelete de raiz de salsa
45 Min
Croissants com mousse de atum
2h 50min
Pickles de cebola -TM6
Geen beoordelingen