Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pepino em conserva, cortado em pedaços
- 150 g cebola, cortada em metades
- 60 g manteiga
- 40 g açúcar
- 4 c. sopa cheia de curry em pó (40 g) (ex.: curry em pó Zanzibar ou Madras)
- 1000 g tomate pelado em pedaços, enlatado
- 500 g ketchup
- 70 g extrato de tomate (concentrado)
- 2 c. chá de sal, mais q.b. a gosto
- 2 c. chá de sambal oelek (20 g)
-
1
c. chá cheia de caldo de carne em pasta, caseiro
of 1 cubo de caldo de carne (para 0.5 l) - 20 g vinagre de fruta
- Voeding
- per 4 potes
- Calorieën
- 2722 kJ / 1603 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 226 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Patê de salmão defumado
Geen beoordelingen
Tempero universal
5 Min
Rostis de legumes no forno - TM6
Geen beoordelingen
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Conjunto para café
Geen beoordelingen
Dip de espinafres e alcachofra
Geen beoordelingen
Profiteroles
2h 15min
Tarte crumble de ruibarbo, frutos vermelhos e pera
1 Std. 20 Min
Kaiserschmarrn (panquecas de passas)
35 Min
Arancini de tomate
1 godz.
Pão de espinafres e queijo
1 godz.