Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g liści mięty pieprzowej, świeżych
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 4 ząbki czosnku
- ¼ łyżeczki kminku, mielonego
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 50 g oliwy z oliwek
- 500 g wody
- 700 - 800 g ziemniaków, młodych, w łupinach, oczyszczonych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1068.6 kJ / 255.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 890.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziołowy kurczak Aleksandry Miotk
1 Std. 10 Min
Kurczak pieczony z tapenadą i purée ziemniaczane z karmelizowaną cebulą
2h 15min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Groszek po francusku
55 min
Małże z bazyliowym sosem
35 min
Sałatka ze szczawiu i fasolki szparagowej
45 Min
Klopsy z seitana z sosem kaparowym
1h 30min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 Min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40 min
Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe
50 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min
Karkówka marynowana z grilla
3h 20 min