Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g liści mięty pieprzowej, świeżych
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 4 ząbki czosnku
- ¼ łyżeczki kminku, mielonego
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 50 g oliwy z oliwek
- 500 g wody
- 700 - 800 g ziemniaków, młodych, w łupinach, oczyszczonych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1068.6 kJ / 255.4 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 890.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purée z ziemniaków i pieczonego czosnku
1h 40 min.
Bruschetta z karczochami
40min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4 Std. 10 Min
Cevapcici z sosem tzatziki
30min
Bób z zielonym groszkiem w słodkim sosie gruszkowym
1h
Sałatka à la nicejska z konfitowanymi żółtkami
2h
Marynata winna
15min
Kremowy dressing francuski
10 min
Wodzionka
25 min
Ziemniaki księżnej (pommes duchesse)
1h
Kurczak pieczony z tapenadą i purée ziemniaczane z karmelizowaną cebulą
2 Std. 15 Min
Dressing orientalny
10 min